Çok Yakında

Tyrkisk domstol efterlyser Gollum-sagkyndige

Aralık 2nd, 2015 | by Sadi Tekelioglu
Tyrkisk domstol efterlyser Gollum-sagkyndige
Dünya
0

Tyrkiske retssale er ved at forvandle sig til skueplads for bizarre retssager eller for den sags skyld ‘Midgård’.
En tyrkisk domstol har besluttet, at der skal annonceres for at finde en Gollum sagkyndig for at definere om karakteren fra Ringenes Herre filmene er en skurk eller en helt.

Årsagen til den bizarre stillingsannonce er en retssag, som er startet af landets præsident Erdogan, som sagsøgte læge Bilgin Ciftci for at have delt nogle caps, som sammenlignede ham med filmfiguren Gollum, på de sociale medier
I de såkaldte caps var der fotos af præsidenten, der viser ham når han spiser, drikker og ser overrasket ud.

Det første retsmøde blev udsat, da dommeren sagde, at han ikke havde set Ringenes Herre filmene og dermed ikke kunne afgøre om det var fornærmende at sammenligne landets præsident med Gollum.
I det andet retsmøde besluttede dommer Murat Saz, at der stiftes et udvalg af psykologer og filmanmeldere, som kan komme med en udtalelse om hvorvidt sammenligning med Gollum kan betegnes kriminelt.

Den sagsøgte læge Bilgin ciftci, mente ikke, at det var hans hensigt at fornærme præsident Erdogan, og sagde at mange andre internetbrugere havde delt de samme caps på de sociale medier. Han erkender sig uskyldig og håber på at også Giollum frifindes.

Yorumlara kapalıdır.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com