Çok Yakında

Tyrkere i Danmark et gode.

Eylül 4th, 2015 | by Peter Brixtofte
Tyrkere i Danmark et gode.
Yazarlar
0

I årevis og i dag er der delte meninger om udlændinges betydning for Danmark. Nogle er meget imod, andre meget for og en stor del er neutrale. Der i Danmark i dag ca. 10 % udlændinge ud af ca.6 millioner indbyggere. Den største gruppe er tyrkere , hvor tallet anslås til ca. 65.000.

I starten var mange tyrkere grønthandlere, og faktisk meget populære, fordi varerne havde en god kvalitetet og servicen var god. I dag er mange tyrkeres job meget mere varieret. Der er læger, sygeplejersker, hjemmehjælpere, SOSU assistenter, taxa chauffører , journalister, TV oplæsere , ja vi kan blive ved.

For nylig er der lavet en oversigt over alle skoler, hvor kendskabet til matematik, dansk m.v. blev målt. Til stort chok for mange, ikke mindst de negative, var det en tyrkisk friskole med 250 tyrkiske elever, der var suverænt nr. et i alle fag.

Jeg har selv som borgmester i årevis været til vores årlige studentergilde med mange unge tyrkere med studenterhue. Målinger viser, at i alle områder med indvandrere – også de såkaldte ghetto- områder – vokser andelen, der tager en god uddannelse drastisk – og andelen begynder at ligne danskere i øvrigt.

I de senere år har Danmark fået en stor indvandring østfra, bl.a. polakker, og der er en flygtningestrøm på vej også til Danmark.

Selvfølgelig er det vigtigt at gøre noget i ” nærområderne “, men det er kun ord i dag, der sker meget lidt. Men når man er i Danmark, har fået asyl eller på anden måde anerkendt som borger, skal man gøre alt for integration.

I min egen lille kommune Farum havde vi en almen anerkendt integrationspolitik. Alle skulle lære dansk fra morgen til aften, og derefter i gang med et arbejde. Det giver selvrespekt for familierne og børnene vokser op i et hjem, hvor forældrene arbejder. Sådan skal det være.

Selvfølgelig er der desværre en dårlig integrationspolitik i en del af Danmark, og det har ført til ungdomsbander og kriminalitet. Men jeg vil fastholde, at langt de fleste klarer sig godt og er et gode for Danmark. Og det går bedre og bedre.

Så vi danskere, der lever i et meget velhavende land med et kæmpe overskud på betalingsbalancen ( 150 milliarder om året ), store tilgodehavender i udlandet ( over 1000 milliarder ) og næsten 600 milliarder alene liggende i Nationalbanken. Renten i Nationalbanken er NUL, og arbejdsløsheden er ikke særlig stor.

Vi skal derfor være positive og glæde os over de værdier, tyrkere og andre udlændinge bidrager til Danmark. Min mor har været på hospitalet, fået hjemmehjælp og er nu på plejehjem. Hun har mødt mange indvandrere – hvordan skulle det være gået uden dem.

Stop klynkeriet danskere. Danmark bliver et rigere samfund med tilgang af anstændige og flittige mennesker fra udlandet. Sådan er det bare.

Yorumlara kapalıdır.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com