Çok Yakında

Simsek genvalgt som borgmesterkandidat i Århus

Haziran 3rd, 2016 | by Sadi Tekelioglu
Simsek genvalgt som borgmesterkandidat i Århus
Danimarka
0

På gårsdagens opstillingsmøde i Venstre i Aarhus blev Bünyamin Simsek genvalgt som partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2017. Valget skete uden modkandidat.

”Jeg er super glad for genvalget og den store tillid som kommunens Venstre-medlemmer har vist mig. Partiet, byrådsgruppen og jeg ser frem mod næste valg. Vores styrke er at vi udvikler politik, har visioner og viser retning uden slinger i kursen – modsat Borgmesteren som jeg udfordrer,” siger Bünyamin Simsek.

Bünyamin Simsek har været medlem af Aarhus Byråd siden 2002 og senest var han også  Venstres borgmesterkandidat ved sidste kommunalvalg i 2013. Siden valget i 2013 har Simsek været  Venstres politiske leder og Rådmand for Børn og Unge.

”Venstres stærke byrådsgruppe og jeg har fået gennemført meget af vores visionsprogram. Senest med vores oplæg: Mindre Parallelsamfund – Mere Aarhus. Som borgmesterkandidat vil jeg fortsætte den linje jeg har lagt. Jeg vil forsat være en aktiv, arbejdsom og ansvarsfuld oppositionsleder perioden ud. Jeg vil søge indflydelse og give århusianerne alternativet der i langt højere grad kan udvikle Aarhus med rettidige investeringer i vores infrastruktur, daginstitutioner og skoler,” siger Bünyamin Simsek.

Yorumlara kapalıdır.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com