Çok Yakında

Basil Hassan efterlyses nu med foto

Aralık 16th, 2016 | by Sadi Tekelioglu
Basil Hassan efterlyses nu med foto
Danimarka
0

Københavns Politi efterlyser nu Basil Hassan med foto. Basil Hassanbasil-hassan der igennem flere år har været kendt i pressen som BH, og som er internationalt efterlyst i forbindelse med drabsforsøget på Lars Hedegaard, der fandt sted den 5. februar 2013 kl. 11.21 på Hedegaards daværende bopæl Pelargoniavej på Frederiksberg.

Årsagen til, at Basil Hassan nu efterlyses er, at der ved Retten på Frederiksberg den 28. november 2016 blev afsagt en kendelse, som ophæver det navneforbud, der siden 2014 har været nedlagt i sagen. Kendelsen blev af forsvarsadvokaten kæret til Østre Landsret med opsættende virkning.

Østre Landsret har den 14. december 2016 afsagt kendelse om, at byrettens ophævelse af navneforbuddet stadfæstes, hvorfor dette navneforbud nu er ophævet.

Basil Hassan blev torsdag den 24. november 2016 på en amerikansk hjemmeside nævnt og navngivet som den efterlyste gerningsmand til angrebet på Lars Hedegaard, og på den baggrund indbragte Radio 24Syv navneforbuddet for retten med anmodning om at få det ophævet.

Denne anmodning har anklagemyndigheden støttet ved retsmødet i Retten på Frederiksberg mandag 28. november 2016.

Da navneforbuddet nu er ophævet, vælger Københavns Politi at efterlyse Basil Hassan med foto og navn. Han blev den 7. november 2014 ved et retsmøde afholdt for dobbelt lukkede døre fængslet in absentia ved retten på Frederiksberg og blev herefter internationalt efterlyst.

Yorumlara kapalıdır.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com